Cheval Liberté Gold One White 
140 cm bred!

Gold One White med snygg design idealisk för dig som bara kör en häst el sto med föl. Med 140 cm i bredd har din häst gott om plats och åker bekvämt. Med aluminiumgolv som standard! Nya Pullman2 Performance-fjädersystem ger extra bra comfort både för häst och för föraren med sitt extremt låga chassi. Plyfaväggar med tak och front i vit glasfiber, gjutet i ett stycke. Kan även fås med integrerad sadelkammare och två foderkrubbor i transporten.

Tillval

Integrerad sadelkammare i glasfiber med låsbar dörr utifrån och två nedsänkta krubbor. I sadelkammaren finns två vridbara sadelhängare och krokar.

Chassie

Automatiskt stödhjul

Kaross

 

Plastöverdragen plyfa, aluminiumgolv, kombi-ramp (bakrampen kan både fällas ner samt öppnas åt sidan), skötardörr med tre-punkts låsanordning och låsbart handtag, automatisk rullgardin bak, fyra stålstag på baklämmen, svarta plastskärmar, öppningsbara fönster.

Interiör

 

Gummigolv – limmat och förseglat, gummimatta på bakramp med integrerat halkskydd, säkerhetsbom fram justerbar i höjd för ponny, lång bom bak, ponnyfästen, innerbelysning, sidostoppning, sparkskydd

Totalvikt Egenvikt Maxlast Innerhöjd Innerlängd Innerbredd  
1100-1600 kg ca 690 kg 1010 kg 2300 mm 3150 mm 1400 mm

  Pris exkl moms Pris inkl moms
Cheval Liberté Gold One White 63 200:- 79 000:-
Cheval Liberté Gold One White med sadelkammare 69 520:- 86 900:-