Cheval Liberté Gold One Aluline
140 cm bred!

Gold One med snygg design idealisk för dig som bara kör en häst el sto med föl. Med 140 cm i bredd har din häst gott om plats och åker bekvämt. Med aluminiumgolv som standard! Nya Pullman2 Performance-fjädersystem ger extra bra comfort både för häst och för föraren med sitt extremt låga chassi. Aluminiumväggar med tak och front i glasfiber, gjutet i ett stycke. Välj färg på tak och front: vitt, ljusgrått, svart, mörkgrått el rött. Kan även fås med integrerad sadelkammare och två foderkrubbor i transporten.

Tillval Integrerad sadelkammare i glasfiber med låsbar dörr utifrån och två nedsänkta krubbor. I sadelkammaren finns två vridbara sadelhängare och krokar.
Chassie Automatiskt stödhjul, V-stångs dragbalkar, 13″ däck, reservhjul med överdrag monterat.
Kaross Aluminiumgolv, aluminiumplankväggar, kombi-ramp (bakrampen kan både fällas ner samt öppnas åt sidan), skötardörr med tre-punkts låsanordning och låsbart handtag, automatisk rullgardin bak, fyra stålstag på baklämmen, svarta plastskärmar, öppningsbara fönster.
Interiör Gummigolv – limmat och förseglat, gummimatta på bakramp med integrerat halkskydd, säkerhetsbom fram justerbar i höjd för ponny, lång bom bak, ponnyfästen, innerbelysning, sidostoppning, sparkskydd
Totalvikt Egenvikt Maxlast Innerhöjd Innerlängd Innerbredd  
1100 – 1600 kg ca 690 kg 1010 kg 2300 mm 3150 mm 1400 mm
  Pris exkl moms Pris inkl moms
Cheval Liberté Gold One Aluline 75 920:- 94 900:-
Cheval Liberté Gold One Aluline
med sadelkammare
82 240:- 102 800:-