Careliner M
NYHET! Nu 114.900:- inkl moms!

Careliner M är en stor och rymlig hästtransport helt i glasfiber, med en sandwich-konstruktion med en unik kärna som förhindrar fukt ger detta en hästtransport som omöjligt kan ruttna. Bücker BODY-PROTECT chassie med optimal väghållning, du kan även välja till BODY-PROTECT+, en utveckling av chassiet med stötdämpare som ger liknande köregenskaper som vid bilkörning. Careliner kan fås i 16 olika standardfärger (varav 5 metallic) och i flertalet olika kombinationer.
Transporterna på bilderna ovan kan vara extrautrustade.

Titta i galleriet för fler inredningsbilder och olika färgkombinationer!

Ingår Rymlig låsbar sadelkammare med två sadelhängare. Piskhållare, krokar samt nät och spegel på dörr. Även kvast och skyffel ingår. 
Extra Sadelkammare Premium med utdragbara sadelhängare, pris 2 750:- inkl moms
Chassie Automatiskt stödhjul, V-stångs dragbalkar, 15″ däck.
Kaross Aluminiumgolv, glasfiberväggar, skötardörr med tre-punkts låsanordning och låsbart handtag, automatisk rullgardin bak, svarta plastskärmar, öppningsbara fönster.
Interiör Gummigolv – limmat och förseglat, gummimatta på bakramp med integrerat halkskydd, säkerhetsbommar fram justerbara i höjd för ponny, bommar bak justerabara i höjd och längd, innerbelysning, mellanvägg i transparant PVC, sidostoppnig, höga sparkskydd i polyten.
Totalvikt Egenvikt Maxlast Innerhöjd Innerlängd Innerbredd  
1350 – 2400 kg ca 940 kg 1460 kg 2390 mm 3445 mm 1690 mm
  Pris exkl moms Pris inkl moms
Careliner M 91 920:- 114 900:-